اولین دوره آکادمی جهانی بازتوانی پس از لارنژکتومی در ایران برگزار شد.

dr borghei333

اولین دوره آکادمی جهانی بازتوانی پس از لارنژکتومی در ایران برگزار توسط گروه گوش و گلو و بینی و جراحی سر و گردن و مرکز تحقیقات گوش و حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری انیستیتو کانسر هلند در بیمارستان امیراعلم تهران برگزار گردید.

دکتر برقعی دبیرعلمی این کارگاه آموزشی عنوان کرد:‌ بیمارانی که سرطان حنجره دارند بعد از جراحی و برداشتن بخشی با تمام حنجره با مشکل تنفسی، عفونت دستگاه تحتانی، از دست دادن حس بویایی و چشایی مواجه می‌شوند همچنین بیمار با مشکلات زیادی در گفتار مواجه شده و تکلم او دچار اختلال می‌شود.

وی ادامه داد: امروزه با روش‌های جدید بازتوانی بعد از لارنژکتومی به کمک پروتزهای حنجره صدایی نزدیک به صدای طبیعی برای فرد ایجاد می‌شود علاوه بر این سلامت سیستم تنفسی افراد افزایش پیدا می‌کند.
دکتر برقعی با بیان اینکه در این کارگاه بازتوانی پس از جراحی لارنژکتومی اساتیدی برجسته از کشور سوئد و هلند و بسیاری از کشورهای دنیا حضور داشتند، گفت: علاوه بر پزشکان برجسته خارجی اساتید برجسته این رشته از دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در این کارگاه حضور پیدا کردند و با تعاملات بین‌المللی سطح علمی ما را در این رشته به دنیا نشان دادند.